Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meestgestelde vragen die wij op onze camping krijgen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Tijdens de het boeken kunt u bij de opmerking aangeven dat u bijvoorbeeld op het grote of kleine veld wilt staan. Of bijvoorbeeld dicht bij de speeltoestellen voor de kinderen. Echter kunnen wij u niet beloven deze voorkeur waar te maken. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden .

Op de camping hebben wij 1 trampoline en zijn er andere speeltoestellen aanwezig op het kleine veld. 

Er mag een bijzettent van max 2 personen bij de plaats gezet worden. Per extra gast betaald u € 5,00 per persoon per nacht. 

De camping is auto vrij. Dat betekend dat de auto of aanhangwagen alleen op de camping mag komen bij aankomst of vertrek. De auto mag op de aangegeven parkeerplaat staan. 

Vanaf 14:30 tot 20:00 is de aankomst op de camping. Mochten jullie verhinderd zijn of later aan willen komen kan dat in overleg: 06-83200074. Het is niet toegestaan om zonder aanmelding op de camping op te rijden. 

Informatie volgt nog.

Zin om bij ons te verblijven?

Je bent bij ons van harte welkom om een nachtje of langer te verblijven. Of je nu komt voor de gezelligheid of je rust, er is altijd een plekje voor jou (en je familie).