sardonis I

Geef 4 sterren alhoewel er zeker puntjes ter verbetering zijn.
Het sanitaire gedeelte is erg mooi, niet zoals op veel plaatsen met gewoon watervaste platen. Alles mooi betegeld en douches zonder muntjes. Voldoende druk op het water. Minpuntje: 1 keer koud water.
Over de plaatsen: Het gras mag van mij wat meer gemaaid worden. Ook kregen wij geen keuze over de plaats en stonden toch op de minst goede. De aansluitingen op de plek werden door anderen ingenomen waardoor je elders op zoek moest naar een aansluitingspunt. Het waterpunt staat achter de kampeerplekken en moet door meerdere gedeeld worden, niet zo leuk voor de privacy. Niet prettig voor diegene die er staan en die er water moeten gaan halen. Deze mochten wel wat centraler.
Ledigen chemisch toilet nog niet in orde en dat is toch wel een redelijk essentieel ding. Om de tank om te spoelen moet je nu gebruik maken van de drinkwaterkraan en dat is gewoon niet hygienisch. Ook staan er campers dichtbij het punt en dat is ook nu weer niet prettig voor zij die er staan en om de tank te ledigen.
Het afvoerputje van het grijze water aan de waterpunten lopen niet goed door. Er gaat eigenlijk maar een klein deel naar de afvoer, de rest trekt gewoon de bodem rond het punt in. Je kan niet verwachten dat je gasten gaan wachten met het ledigen afvalwatertank tot het afvoerputje het water verwerkt heeft.
Over de eigenaars geen verkeerd woord, zijn supervriendelijk.
Deze review kan misschien overkomen als ontevredenheid doch zo is deze niet bedoeld. Eerder bedoeld als kritische blik op punten die me opvielen. Vandaar ook de 4 sterren.
We hebben genoten van onze tijd bij jullie en daarvoor onze dank.

Meer weten over de omgeving?

veersemeer

Veerse Meer

Het Veerse Meer, gelegen in de provincie Zeeland in Nederland, is een waarlijk natuurlijk paradijs dat zowel lokale bewoners als toeristen betovert met zijn serene schoonheid en talloze recreatiemogelijkheden. Dit

neeltjejans

Neeltje Jans

Neeltje Jans, gelegen in de provincie Zeeland in Nederland, is een unieke en opmerkelijke locatie die zowel een technisch wonder als een natuurlijke schoonheid vertegenwoordigt. Dit voormalige werkeiland, dat oorspronkelijk

zeeuwsmuseum

Het Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum, gevestigd in de historische stad Middelburg, is een schatkamer van de rijke geschiedenis en cultuur van de provincie Zeeland in Nederland. Dit museum is een must-visit bestemming

Zin om bij ons te verblijven?

Je bent bij ons van harte welkom om een nachtje of langer te verblijven. Of je nu komt voor de gezelligheid of je rust, er is altijd een plekje voor jou (en je familie).