Omgeving

Als echte locals geloven wij in de kracht en gezelligheid van onze omgeving. Daarom hebben wij een heel netwerk aan activiteiten, plekken en mensen die jou een onvergetelijke vakantie kunnen bieden.

Mini camping de Zonnekoningin

Onze charmante camping biedt een intieme en gezinsvriendelijke omgeving, omringd door de prachtige natuur van Zeeland.

Boek Nu
Restaurant Oranjeplaat

Restaurant Oranjeplaat ligt op een schitterende locatie aan het Veerse Meer met uitzicht op de jachthaven van Arnemuiden. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch, borrel of dinner en genieten van het uitzicht.

Lees meer
Restaurant Midden Zeeland

Restaurant Midden Zeeland ligt direct aan de landingsbaan van Vliegveld Midden-Zeeland.  Hier kunt u terecht voor een koffie met een “echte” Zeeuwse bolus, een lekker broodje of een overheerlijk diner.

Lees meer
Rondje Pontje

Veerdienst Rondje Pontje is er voor de wandelaars en fietsers die de heerlijke omgeving van Veere en Kamperland willen ontdekken. De veerpont brengt je binnen 15 minuten naar de overkant, waarbij je kunt genieten van de prachtige vergezichten.

Lees meer
Klok’uus

Klok’uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buiten spelen voor kleine en grotere kids.  Zoals  bungeejump, touwenparcoirs, skelterbaan, Lasergame, Boerengolf of Archery Tag.

Lees meer
Het zeeuws museum

Het Zeeuws Museum, gevestigd in de historische stad Middelburg, is een schatkamer van de rijke geschiedenis en cultuur van de provincie Zeeland in Nederland.

Lees meer
Veerse Meer

Het Veerse Meer, is een waarlijk natuurlijk paradijs.

Lees meer
Kanoa

Midden in Zeeland, tussen Middelburg en Goes, aan de oevers van het Veerse Meer waan je je sinds 2021 op eenzame hoogte in het Klimbos Zeeland! Een unieke locatie waar water en bos samenkomen.

Lees meer
Veere

Prachtige historische stad vol met bezienswaardigheden, winkels en natuur. In de omgeving van Veere is fijn  om te wandelen, fietsen of varen. Aan de jachthaven kan je op een van de terrassen zitten waar je zicht heb op de binnenkomende en uitgaande boten.

Lees meer
Middelburg

De rijke geschiedenis van Middelburg zie je nog steeds in het huidige straatbeeld terug. Er zijn veel evenementen, winkels en horecagelegenheden. Waar ook de Zeeuwen zelf graag naar toe gaan om te winkelen of op een terras gaan zitten. Middelburg is echt een levendige stad !

Lees meer
Arnemuiden

Arnemuiden, een schilderachtig stadje, is een verborgen juweel met een rijke geschiedenis en een unieke charme. Deze idyllische plaats belichaamt de schoonheid en het erfgoed van Zeeland en trekt bezoekers aan met zijn maritieme geschiedenis en serene schoonheid.

Lees meer
Rectangle-6421.png
IMG_3005-1536x2048-1.jpeg

Onze aanraders

Als locals weten we precies wat leuk is en wat niet. Sommige dingen zijn leuk om een keertje gezien te hebben en andere activiteiten kunnen we geen genoeg van krijgen. Daarom hebben we een hele lijst gemaakt van activiteiten, routes, bezienswaardigheden en steden waar wij ook regelmatig te vinden zijn.

Zin om bij ons te verblijven?

Je bent bij ons van harte welkom om een nachtje of langer te verblijven. Of je nu komt voor de gezelligheid of je rust, er is altijd een plekje voor jou (en je familie).