Kamperen in zeeland

Wilt u de magie van kamperen in Zeeland ervaren? Minicamping de Zonnekoningin in Arnemuiden heet u van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie in deze betoverende provincie. Gelegen in het hart van Zeeland, biedt onze camping een oase van rust en ontspanning, omringd door natuurlijke schoonheid en historische schatten. Laat ons u meenemen op een reis door het kamperen in Zeeland en ontdek waarom onze camping uw volgende bestemming zou moeten zijn.

Zeeland staat bekend om zijn eindeloze kustlijnen, pittoreske dorpjes en unieke landschappen. Onze camping bevindt zich op een steenworp afstand van het Veerse Meer, dat talloze watersportmogelijkheden biedt. De nabijgelegen stranden, waaronder die van Domburg en Zoutelande, nodigen uit tot fijne dagen aan de kust.

Rectangle-6421.png
IMG_3005-1536x2048-1.jpeg

Over de camping

Minicamping de Zonnekoningin biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Van ruime staanplaatsen tot moderne sanitaire voorzieningen, wij streven ernaar om uw kampeerervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ons terrein is kleinschalig en gezinsvriendelijk, waardoor het de perfecte bestemming is voor rustzoekers en gezinnen.

Activiteiten in de omgeving

Naast de natuurlijke pracht van Zeeland, is er ook een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen. Breng een bezoek aan historische steden zoals Middelburg, met zijn schilderachtige grachten en eeuwenoude architectuur. Ontdek de maritieme geschiedenis van Zeeland in het Zeeuws Maritiem MuZEEum. Of fiets door het uitgestrekte netwerk van fietspaden dat u door het platteland en langs de kust voert.

Kinderen en Gezinsvriendelijk

Onze camping is ideaal voor gezinnen. Kinderen kunnen vrij en veilig spelen op het ruime terrein, terwijl ouders ontspannen en genieten van de rustige omgeving. In de omgeving zijn er genoeg kindvriendelijke activiteiten. Bekijk via onderstaande link onze favoriete activiteiten.

Zin om bij ons te verblijven?

Je bent bij ons van harte welkom om een nachtje of langer te verblijven. Of je nu komt voor de gezelligheid of je rust, er is altijd een plekje voor jou (en je familie).