Zuid-Beveland

Zuid-Beveland staat bekend om zijn gevarieerde landschap, met dijken, polders, akkers en waterwegen. Het is een vruchtbaar gebied dat historisch gezien belangrijk is geweest voor de landbouw. 

Fietsen

Net als Noord-Beveland is Zuid-Beveland een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers en fietsers. Er zijn tal van fietsroutes en wandelpaden om de natuurlijke schoonheid van het eiland te verkennen.

Het Nationaal Park Oosterschelde

Het Nationaal Park Oosterschelde ligt in de buurt en biedt mogelijkheden om te genieten van de zee en stranden.

Geschiedenis

Zuid-Beveland heeft een rijke geschiedenis en herbergt enkele historische steden en dorpen, waaronder Goes, de grootste stad op het eiland. Deze plaatsen hebben oude gebouwen, kerken en monumenten die getuigen van de geschiedenis van de regio.

Deltawerken

Een van de meest opvallende kenmerken van Zuid-Beveland is de aanwezigheid van de Deltawerken, een complex van dijken, sluizen en stormvloedkeringen die zijn gebouwd om Nederland te beschermen tegen overstromingen. De Oosterscheldekering, een onderdeel van de Deltawerken, is een indrukwekkend technisch hoogstandje en een toeristische attractie op zich.

Watersport

Het eiland biedt ook uitstekende mogelijkheden voor watersportliefhebbers, zoals zeilen, windsurfen en visse

Meer weten over de omgeving?

veersemeer

Veerse Meer

Het Veerse Meer, gelegen in de provincie Zeeland in Nederland, is een waarlijk natuurlijk paradijs dat zowel lokale bewoners als toeristen betovert met zijn serene schoonheid en talloze recreatiemogelijkheden. Dit

neeltjejans

Neeltje Jans

Neeltje Jans, gelegen in de provincie Zeeland in Nederland, is een unieke en opmerkelijke locatie die zowel een technisch wonder als een natuurlijke schoonheid vertegenwoordigt. Dit voormalige werkeiland, dat oorspronkelijk

zeeuwsmuseum

Het Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum, gevestigd in de historische stad Middelburg, is een schatkamer van de rijke geschiedenis en cultuur van de provincie Zeeland in Nederland. Dit museum is een must-visit bestemming

Zin om bij ons te verblijven?

Je bent bij ons van harte welkom om een nachtje of langer te verblijven. Of je nu komt voor de gezelligheid of je rust, er is altijd een plekje voor jou (en je familie).